10 Σεπ 2013

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ηρακλείου
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ παρευρέθηκαν σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου και συμπαραστάθηκαν στους εργαζόμενους στην ΕΡΑ Ηρακλείου κατά την κατάθεση σχετικής αγωγής και ακολούθως έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ συμπαρίστανται ενεργά στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου. Ένας αγώνας που δεν αφορά μόνο το αυτονόητο δικαίωμα τους σε εργασία αλλά ένας αγώνας για δημοκρατία και αξιοπρέπεια. Ένας αγώνας για πρόσβαση στο δημόσιο δωρεάν αγαθό της ενημέρωσης. Ένας αγώνας για να σταλεί το μήνυμα στην εκάστοτε εξουσία ότι δεν μπορεί αυθαίρετα να κατεβάζει ένα απόγευμα τους διακόπτες και να φέρνει το μαύρο στις ζωές των πολιτών. 
 
Σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε όλοι να σταθούμε αλληλέγγυοι μέχρι την τελική δικαίωση την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Οι πολίτες κατά του χρέους θα σταθούμε δίπλα στους εργαζομένους σε κάθε στάδιο τόσο ηθικά όσο και νομικά στηρίζοντας την αγωγή τους με κατάθεση πρόσθετης παρέμβασης. Μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δίνεται. 

Ηράκλειο 10/9/2013
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...