3 Ιουλ 2013

Οι «Πολίτες Κατά Του Χρέους» βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων της αλυσίδας “MITSIS HOTELS”


Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ κατά του Χ Ρ Ε Ο Υ Σ       Ηράκλειο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!  
Ο εργασιακός μεσαίωνας που η τρόικα, οι ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις, οι σύμμαχοί τους μεγαλοξενοδόχοι και κάθε είδους παρατρεχάμενοι της εξουσίας, έχουν επιβάλει, γονατίζει ψυχικά και εξουθενώνει σωματικά τους απασχολούμενους!
Ο μόνιμα ευνοημένος και διαπλεκόμενος μεγαλοϊδιωτικός τομέας, -με φωτογραφικές διατάξεις, με χαριστικά δάνεια, με ποικίλες κρατικές ενισχύσεις, με παραχωρήσεις και δικό του υπουργό τουρισμού-, βρίσκει στο παράδειγμα των ξενοδοχείων της αλυσίδας “MITSIS HOTELS τον πιο «άξιο» εκφραστή της πολιτικής εκβιασμών, φόβου και ανασφάλειας, με στόχο την αχαλίνωτη κερδοφορία!
Οι εργαζόμενοι της αλυσίδας “MITSIS HOTELS” αντιμετωπίζονται ως εμπράγματα ανταλλάγματα, δίχως υπόσταση και δίχως αξιοπρέπεια! Για μήνες απλήρωτοι, με υπερωριακή εργασία χωρίς αποζημίωση, με ακραία υποστελέχωση, χωρίς ρεπό και κάτω από εξαντλητικές συνθήκες πίεσης, «διαβιούν» οι σύγχρονοι «σκλάβοι» της βραβευμένης –κυρίως για τις οικολογικές της «ευαισθησίες»- εταιρείας “MITSIS HOTELS”, δίνοντας το στίγμα της «επιτυχημένης» Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο!
Αυτοί, στην αναξιοπρέπεια, την ανασφάλεια και την ακραία εκμετάλλευση πεταμένοι εργαζόμενοι, καλούνται από το ελληνικό κράτος και την εθελόδουλη κυβέρνηση της καταστροφής να πληρώσουν επιπλέον φόρους και χαράτσια!
Οι «Πολίτες Κατά Του Χρέους» βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων της αλυσίδας “MITSIS HOTELS” για τη διεκδίκηση ανθρώπινων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης, για αξιοπρέπεια, για το μέλλον των παιδιών μας, για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη!
Ενώνουμε τις φωνές μας με τη δική τους φωνή, τον αγώνα μας με τον αγώνα τους! Ενωμένοι θα νικήσουμε! Θα νικήσουμε όταν γίνει η ανατροπή όλων όσων μας σκοτώνουν τη ζωή!


ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
3-7-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...