31 Μαρ 2012

Παρανομούν - Τρομοκρατούν τους Πολίτες - Να τιμωρηθούν!

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - ΩΡΑ 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΤΣΑΛΙΚΑΚΙ

Σήμερα στο Ηράκλειο καταγγέλθηκαν κάποιες διακοπές ηλεκτροδότησης, οι οποίες εμφανίστηκαν ως διακοπές για το χαράτσι.

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ διασταυρώνοντας τα στοιχεία διαπίστωσαν πως οι διακοπές αφορούσαν εκπρόθεσμους λογαριασμούς, οι οποίοι περιείχαν και το χαράτσι. Συγκεκριμένα λογαριασμοί που έληγαν 7/3/2012 πληρώθηκαν στις 20/3/2012. Δηλαδή πληρώθηκαν εκπρόθεσμα. Η εξήγηση που έδωσε ο κ. Κουρλετάκης ήταν ότι η διακοπή δεν έγινε για το χαράτσι αλλά για τον εκπρόθεσμο λογαριασμό.

Εγείρονται όμως ερωτήματα:
α.  Υπάρχει αλλαγή στάσης της ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος; Γνωρίζαμε παλιότερα πως αν δεν πλήρωνες το λογαριασμό, η οφειλή μεταβιβαζόταν στον επόμενο. Αν δεν πλήρωνες και αυτόν, τότε μόνο ενεργοποιούνταν οι διαδικασίες διακοπής και φυσικά υπήρχε τηλεφωνική προειδοποίηση, πριν την διακοπή. Τώρα  αντί να υπάρχει προειδοποίηση και να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αναφέρει ότι τον πλήρωσε, προχωρούν αμέσως στη διακοπή!
β. Γιατί τα συνεργεία παίρνουν την εντολή διακοπής εσπευσμένα χωρίς να υπάρχει έλεγχος της τελευταίας στιγμής αν ο λογαριασμός έχει πληρωθεί; Για διακοπή που έγινε στις 30/3 ο λογαριασμός είχε ήδη πληρωθεί από τις 20/3. Κανένας επανέλεγχος!  Προφανής ο στόχος. Να δημιουργηθεί σύγχυση, να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να πάει να πληρώσει το χαράτσι. Μπράβο “φίλοι” της ΔΕΗ! Απίθανη η ευαισθησία σας στις εποχές της κρίσης.
γ. Υπάλληλοι και αναρμόδιοι υπάλληλοι που δηλώνουν «προϊστάμενοι», διατείνονται ότι τα λεφτά που πλήρωσαν οι καταναλωτές πήγαν στο χαράτσι και όχι στην οφειλή τους προς τη ΔΕΗ.  Γιατί αυτοί οι “κύριοι” επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες; Ας μαζευτούν! Η διασπορά ψευδούς είδησης αποτελεί αντικείμενο κοινωνικού ελέγχου από πλευράς των πολιτών αλλά και διοικητικού ελέγχου από πλευράς της διοίκησης της ΔΕΗ. Ας προσέχουν!
                                                                                              
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ

Α.  Καλούν τη ΔΕΗ να επανασυνδέσει το ρεύμα σε όσους το έκοψε και έχουν πληρώσει –έστω και καθυστερημένα- το λογαριασμό χωρίς το χαράτσι.
Β.  Καλούν τη ΔΕΗ να ανακοινώσει δημόσια ότι άλλαξε, αν άλλαξε, την πολιτική διακοπών ρεύματος και ποια είναι η πολιτική αυτή στις σημερινές συνθήκες.
Γ.  Καταδικάζουν κάθε υπερβάλλοντα ζήλο για διακοπή του ρεύματος και καλούν τους αρμόδιους σε τελικό επανέλεγχο των πληρωμών των προς διακοπή παροχών.
Δ.  Πιστεύουν ότι πρέπει να τιμωρηθούν όσοι δίνουν εντολές διακοπής χωρίς να ενημερώνουν τηλεφωνικά τον καταναλωτή.

Δηλώνουμε ότι οι πρακτικές τρομοκράτησης και σύγχυσης δε θα περάσουν.     

Για άλλη μια φορά τους λέμε:

·         ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
·         ΔΕ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
·         ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΤΕ
·         ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΡΕΥΜΑ ΔΕ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...