25 Μαρ 2012

Δεν άντεξαν και ματαίωσαν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου


Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ   κατά του  Χ Ρ Ε Ο Υ Σ

Ηράκλειο, 25-3-2012

Δ  Ε  Λ  Τ   Ι  Ο     Τ  Υ  Π  Ο  Υ

Διαμαρτυρία των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ
κατά την κατάθεση στεφάνων- Πλ. Δασκαλογιάννη
(από το flashnews.gr)
Η προσπάθεια ελέγχου των λαϊκών αντιδράσεων με κιγκλιδώματα, με πρωτοφανή αστυνομοκρατία και με μεταφορά του χώρου της παρέλασης οδήγησε τελικά στην ματαίωσή της.
Η απόφαση της ακύρωσης δεν ήταν απόφαση του λαού. Τους βαρύνει απόλυτα. Είναι ανεξήγητη τη στιγμή που όλος ο κόσμος είχε ειρηνικά παραταχθεί για να την παρακολουθήσει.
Οι Πολίτες κατά του Χρέους δεν αποδέχονται την πρόφαση ότι υπήρχε πρόβλημα για την ασφάλεια των μαθητών. Η παρέλαση έπρεπε να πραγματοποιηθεί. Εκείνοι όμως έβαλαν μπροστά τους μαθητές ως ασπίδα για να επιβάλλουν τη δήθεν αποδοχή τους από την κοινωνία.
Δεν τρώμε κουτόχορτο. Τα τερτίπια τους δεν περνούν. Στην αρχή τρομοκράτησαν με τη ρίψη χημικών και την επίθεση σε πολίτες από τις δυνάμεις καταστολής, ενέργεια για την οποία δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη. Ύστερα προσπάθησαν να επιρρίψουν την ευθύνη στους λαϊκούς αγώνες, στις αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες.
Είχαν προειδοποιηθεί να πάρουν την απλή απόφαση. Να μην εμφανιστούν στην παρέλαση. Να αφήσουν το λαό ελεύθερο να γιορτάσει την επέτειό του. Δεν άκουσαν. Και όσο θα συνεχίζουν να μην ακούν θα είναι αποδέκτες της λαϊκής οργής.
Πρέπει να φύγουν. Είναι ο μόνος τρόπος για να εκτονωθεί η λαϊκή αγανάκτηση ενάντια σε αυτούς που πρωτοστατούν στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΑΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΓΑΝΕ?
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ... ΜΕΝΟΥ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΖΙΛΙΚΙΑ? ΤΟΣΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΒΡΗΚΑΤΕ? ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...