2 Φεβ 2012

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατα του ΧΡΕΟΥΣ στο ΣΚΑΛΑΝΙ

Συγκροτήθηκε τοπική επιτροπή
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ παραβρέθηκαν  χθες σε μεγάλη συγκέντρωση στο Σκαλάνι Ηρακλείου. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συγκρότηση τοπικής επιτροπής ενάντια στα χαράτσια και οι τρόποι αντίδρασης των πολιτών απέναντι στις απειλές της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ για όσους δεν το εξοφλούν επιλέγοντας να καταθέτουν στις τράπεζες μόνο το αντίτιμο του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνουν.
Η συζήτηση επεκτάθηκε γύρω από την τρομακτική επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός. Με τα αλλεπάλληλα τσεκουρώματα μισθών και συντάξεων, την κατάργηση και των τελευταίων κοινωνικών παροχών, την καταστροφή της κοινωνικής ασφάλισης, την ατέλειωτη φοροκαταιγίδα, τη διόγκωση της ανεργίας και της φτώχειας.
 Όλα αυτά –τονίστηκε- σε συνάρτηση με την απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της πατρίδας μας,  που ακραία θα επιδεινωθεί με τα PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και τα νέα μνημόνια, δημιουργούν συνθήκες κοινωνικής και εργασιακής ζούγκλας, περαιτέρω μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο, σε ζώνη στυγνής εκμετάλλευσης και κοινωνικής κατεδάφισης.
Είναι για τούτο εξαιρετικά επείγον να αναπτυχθεί ένα μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο που θα συσπειρώσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τα κινήματα της βάσης, που μπορούν να πουν το μεγάλο ΟΧΙ και να βάλουν οριστικό τέλος στην περιπέτεια στην οποία έχει οδηγηθεί η χώρα μας από την τρόικα, την τροϊκανή κυβέρνηση, τις τράπεζες, τους  ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...