20 Ιαν 2012

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου συμπορεύεται στη μάχη ενάντια στα χαράτσια

ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Η ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καταγγέλλει τη φοροληστρική πολιτική, που αφαιμάσσει το εισόδημά μας, ισοπεδώνει τα δικαιώματα και καταργεί θεμελιώδεις κατακτήσεις μας.

Στην κατεύθυνση της αντίστασης στην καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων, συμπορεύεται με κάθε συλλογικότητα, σωματείο και επιτροπή αγώνα, που συσπειρώνει τους εργαζόμενους και καλεί σε μαζική αντίσταση.

Το Δ .Σ της ΕΛΜΕ - υλοποιώντας και την απόφαση της εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ - καλεί τους συναδέλφους να μην καταβάλουν το φόρο που εισπράττει το κράτος μέσω της ΔΕΗ, ο οποίος, αν γίνει ανεκτός, θα παγιωθεί.

Καλούμε τους συναδέλφους να εμπιστευτούν το σωματείο και τονίζουμε ότι η ΕΛΜΕ όχι μόνο θα στηρίξει έμπρακτα τους συναδέλφους, που θα απειληθούν με διακοπή του ρεύματος, εμποδίζοντας τα συνεργεία που θα επιχειρήσουν τη διακοπή, αλλά επιπλέον θα τους υποστηρίξει και νομικά.

Για τους παραπάνω λόγους, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της αναγκαίας συλλογικής πάλης και στη βάση της υλοποίησης της ειλημμένης απόφασης, το .Σ της ΕΛΜΕ, καλεί τους συναδέλφους:

1. Να καταθέσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που περιέχουν το εν λόγω χαράτσι, μαζί με τις αποδείξεις πληρωμής (ATM, Web Banking) του ρεύματος και μόνο αυτού, στην ΕΛΜΕ. Επίσης να συμπληρώσουν το έντυπο της εξουσιοδότησης, που αποστέλλεται συνημμένο, προκειμένου όλα αυτά να κατατεθούν από το Δ.Σ στα γραφεία της ΔΕΗ και να εγγραφούν στο πρωτόκολλό της.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:

Ø   Αρετή Σπαχή : 6974493769

Ø   Γιώργος Δουλόπουλος : 6948030104

Ø   Μιχάλης Κασσαπάκης : 6973470147


2.  Να συμμετάσχουν στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που οργανώνει η ΕΛΜΕ στα γραφεία της ΔΕΗ (Τσαλικάκι), την ΤΕΤΑΡΤΗ (25 Γενάρη) και ώρα 12.30μ.μ και μέχρι τη λήξη της λειτουργίας της υπηρεσίας (14.30 μ.μ).

Στόχος της κινητοποίησής μας είναι να διαμαρτυρηθούμε για τους αλλεπάλληλους φόρους και να δηλώσουμε τη σθεναρή μας αντίσταση στον απαράδεκτο και εκβιαστικό τρόπο, που η κυβέρνηση επινόησε, για να ληστέψει το ήδη πενιχρό μας εισόδημα.

Στην κατεύθυνση της προάσπισης των δικαιωμάτων μας και της αξιοπρέπειας μας, δε θα δεχτούμε να κοπεί το ρεύμα σε κανένα συνάδελφο. Μετατρέπουμε το φόβο, που έχει αρχίσει να μας κυριεύει σε δύναμη αντίστασης, ανατροπής και αλληλεγγύης.

Σε κάθε σχολείο, σε κάθε σύλλογο διδασκόντων συλλέγουμε τα χαράτσια και επικοινωνούμε με την Επιτροπή Συγκέντρωσης της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΤΣΑΛΙΚΑΚΙ (12.30-14.30)Πρόεδρος
Γ. Γραμματέας
Μάρκου Λάζαρος
Περαντωνάκης Αντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...