30 Ιαν 2012

Διαμαρτυρία των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ στη συνάντηση ΕΒΕΗ – Βουλευτών, προκάλεσε την αποχώρησή τους.

Να ακυρωθει το χαρατσι

Δε ζηταμε ευκολιες πληρωμης…

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ παρευρέθηκαν στη συνάντηση που  είχε προγραμματιστεί από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για σήμερα το πρωί. Στη συνάντηση είχαν κληθεί να παραστούν οι Βουλευτές Ηρακλείου. Ανάμεσα στα θέματα της ενημέρωσης συμπεριλαμβανόταν 
η επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), τα προβλήματα που δημιουργεί στις βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες και οι προτάσεις του Επιμελητηρίου.
Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί στην αίθουσα “Καρούζου” στο κεντρικό κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Οι προσελθόντες βουλευτές, Γκεγκέρογλου Β., Στρατάκης Μ., Παρασύρης Φ. και Αυγενάκης Λ. αποχώρησαν κυριολεκτικά “εν κρυπτώ” έπειτα από σύντομη ενημέρωση στο γραφείο του προέδρου Μ. Αλιφιεράκη, μην τολμώντας να προσέλθουν στον προγραμματισμένο χώρο και να παραστούν στη συζήτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου έδωσε υπόμνημα στους βουλευτές με το οποίο ζητά να πολλαπλασιαστούν οι δόσεις του χαρατσιού ώστε να είναι πιο εύκολη η αποπληρωμή του. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ στη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, άσκησαν δριμεία κριτική για τη θέση αυτή αλλά και για την απουσία του από τις προσπάθειες,  τις  διαμαρτυρίες και τους αγώνες της Ηρακλειώτικης  κοινωνίας κατά του χαρατσιού.  «Δεν δείχνετε καμιά ευαισθησία για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που καθημερινά κλείνουν, κανένα ενδιαφέρον  για τους χιλιάδες απολυμένους. Δεν ακολουθείτε το παράδειγμα δεκάδων επιμελητηρίων ανά την Ελλάδα που συμπαρατάσσονται με την κοινωνία και τους αγώνες της. Και αυτό δεν σας τιμά» τονίστηκε από τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...