13 Ιαν 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τηλέφωνο πρώτης ανάγκης για διακοπές ρεύματος

Ενημερώνουμε τους πολίτες που έχουν πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι το χαράτσι, αν αντιληφθούν, συνεργεία της ΔΕΗ ή ιδιώτες ή εργολάβους, οι οποίοι ετοιμάζονται να κόψουν το ρεύμα να τηλεφωνούν στους Πολίτες κατά τους Χρέους, στο τηλέφωνο 6978.393868
Καλούμε επίσης τις επιτροπές των πολιτών, που έχουν συγκροτηθεί στις συνοικίες και στα χωριά ,να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να αυτοοργανωθούν.
Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες την Κυριακή 15 του μήνα στις 5 το απόγευμα στην ανοικτή Συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας.

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ? ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ_"ΣΚΑΤΑ"_ΤΟΥ_ΧΡΕΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ονόματα της συντονιστικής επιτροπής είναι γνωστά και συνοδεύουν κάθε ανακοίνωση προς τον Τύπο. Το τηλέφωνο "ανάγκης" το απαντούν άνθρωποι με βάρδιες και όχι ένα μόνο πρόσωπο. Όλες οι συνεδριάσεις της συντονιστικής είναι ανοιχτές όπως επίσης και οι ευρείες συνελεύσεις και άλλες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο Ηράκλειο. Μπορείτε να είστε εκεί και να γνωρίσετε από κοντά ποιοι είμαστε. Τέλος, πολλοί από μας έχουμε εκπροσωπήσει τους Πολίτες κατά του Χρέους στα ΜΜΕ και ασφαλώς έχουμε και ονόματα και επώνυμα. Αν δεν βιαζόσασταν τόσο πολύ να χαρακτηρίσετε "σκατά" την προσπάθειά μας σίγουρα κάπου θα μας είχατε δει. Αν έρθει κάποιος να σας κόψει το ρεύμα καλέστε το τηλέφωνο ανάγκης και να είστε σίγουρος/η πως αυτός που θα απαντήσει και το όνομά του θα σας πει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας βοηθήσει. Διαφορετικά μπορείτε να μείνετε στους χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...