30 Ιαν 2012

Και στη ΔΕΗ του Ηρακλείου γίνεται δέκτη η πληρωμή μόνο του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς το Χαράτσι

Δεκτό από τη διοίκηση το αίτημα των πολιτών κατά του Χρέους

Μια νέα διαμαρτυρία στα Γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι “ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ”. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διευθυντή εμπορίας κ. Αποστολάκη στον οποίο δηλώθηκε ότι η μάχη ενάντια στο χαράτσι θα συνεχιστεί αμείωτη μέχρι την τελική του κατάργηση.
Οι συγκεντρωμένοι  απαίτησαν για μια ακόμη φορά να μην προχωρήσει τοπικά η ΔΕΗ σε καμία διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ζητήθηκε, τα ταμεία της επιχείρησης να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών από κάθε πολίτη που θέλει  να πληρώσει  μόνο το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς το "χαράτσι"

Ο διευθυντής της ΔΕΗ διαβεβαίωσε ότι στο εξής όποιος επιθυμεί να πληρώσει μόνο το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά να μην καταβάλλει το χαράτσι θα μπορεί να το πράττει στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι και αφού ο αρμόδιος προϊστάμενος έχει μονογράψει το λογαριασμό του. Οι αρμόδιοι της ΔΕΗ διαβεβαίωσαν τέλος ότι δεν έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης για το χαράτσι αλλά μόνο σε περιπτώσεις μακροχρόνιων οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...