25 Νοε 2011

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ

Εξορμήσεις ενημέρωσης των πολιτών για το λεγόμενο χαράτσι πραγματοποιούν καθημερινά οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ στα πρακτορεία εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Σήμερα κλιμάκιο των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ βρέθηκε για αρκετές ώρες μπροστά από το πρακτορείο της οδού Χρυσοστόμου στο Ηράκλειο και συνομίλησε με όσους προσέρχονταν για την εξόφληση των λογαριασμών τους.
Δεκάδες συνδημότες μας προχώρησαν στην εξόφληση της οφειλής τους στη ΔΕΗ που αφορά μόνο την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος και αρνήθηκαν και πληρώσουν τον ανάλγητο φόρο που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και του οποίου η είσπραξη επιβάλλεται με την απειλή της στέρησης του ηλεκτρικού ρεύματος.
Η οργή όλων των πολιτών ήταν έκδηλη και η καταδίκη των εμπνευστών του μέτρου ήταν καθολική.
Στόχος των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ είναι να γίνει ευρέως κατανοητό πως είναι ανάγκη ο άδικος νόμος να καταργηθεί και τούτο είναι δυνατό όσο στην κοινωνία αναπτύσσονται σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.
Με τα συνθήματα «Οι άδικοι αγώνες καταργούνται στην πράξη με τους αγώνες μας» - «Δεν φοβόμαστε τους εκβιασμούς σας. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε» οι ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την απόσυρση του ανάλγητου νόμου και την αντιμετώπιση των ελιγμών του υπουργείου οικονομικών για τη δήθεν προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...