16 Νοε 2011

Ο Μασταμπάς είπε όχι στα χαράτσια

Περισσότεροι από 300 πολίτες βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο της Παναγίτσας στον Μασταμπά, εκφράζοντας την αγωνία τους για το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ήδη άρχισαν να καταφθάνουν. 

Έγινε ενημέρωση για τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα από τους Πολίτες κατά του Χρέους, δόθηκαν οδηγίες για την πληρωμή των λογαριασμών μέσω ΑΤΜ, μόνο ως προς το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του ρεύματος και στα δημοτικά τέλη και διευρύνθηκε η συλλογή υπογραφών κατά του άδικου νόμου. 

Επίσης, έγινε ενημέρωση από τον δικηγορικό σύλλογο για το ομαδικό εξώδικο που ετοιμάζει κατά της ΔΕΗ και του εργολάβου που κόβει το ρεύμα αλλά και για την προσφυγή στο συμβούλιο της επικρατείας με στόχο την προσβολή της συνταγματικότητας του συγκεκριμένου νόμου (εκδικάζεται 2 Δεκεμβρίου). 
 

Τέλος στον Μασταμπά συστάθηκε τοπική συντονιστική ομάδα για την οργάνωση των αντιδράσεων σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σε πολίτες ενώ από τον ιερό ναό της Παναγίτσας παραχωρήθηκε αίθουσα για τις τακτικές συναντήσεις της ομάδας αυτής. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τη συντονιστική του Μασταμπά: 6947.736126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...