2 Νοε 2011

Εξώδικο προς τη ΔΕΗ

Οι Πολίτες κατά του Χρέους σε συνεργασία με την ειδική επιτροπή που συνέστησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, συνέταξαν και σε λίγες μέρες θα αποστείλουν εξώδικη δήλωση και διαμαρτυρία προς τη διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε.στο Ηράκλειο. Παρόμοιο εξώδικο θα σταλεί και στον εργολάβο που αναλαμβάνει τις διακοπές της ηλεκτροδότησης. 
Στο κείμενο, οι πολίτες που συνυπογράφουν κάνουν σαφές πως προτίθενται να πληρώσουν μόνο την οφειλή τους για το ηλεκτρικό ρεύμα και εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους έιναι παράνομη η επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων. 
Γίνεται σαφές ότι δε θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος σε ιδιωτικούς χώρους για τη διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλής του ειδικού τέλους και απευθύνεται προειδοποίηση για χρήση κάθε νόμιμου μέσου στα αστικά δικαστήρια για κάθε ηθική, επαγγελματική ή περιουσιακή βλάβη από την ενδεχόμενη διακοπή. 
Από τους περίπου 300 πολίτες που έχουν δηλώσει ότι δε θα πληρώσουν το χαράτσι, περίπου 50 έχουν συνυπογράψει και το εξώδικο. Απαιτούνται τα πλήρη στοιχεία ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και αριθμός παροχής. Η διαδικασία γίνεται δωρεάν. Μπορείτε να δώσετε και τα δικά σας στοιχεία στα τηλέφωνα: 6977.708728 - 6936.601619 - 6944.844924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...